Eihän me saatu viikonloppuna mentyä mihinkään treffeille. Perjantaina kyllä juotiin vähän kuohuviiniä ja mentiin ajoissa nukkumaan. Lauantaina ei sitten saatu itseämme oikein kunnolla liikkeelle joten päätettiin ettei tehdä mitään mikä ei tunnu luontevalta.

Sunnuntaina käytiin sukuloimassa Miehen puolella ja olin kerennyt ennakkoon voida pahoin asian suhteen koska Miehen yksi naispuolinen serkku on raskaana ja yhden miespuolisen serkun vaimo odottaa myöskin. Olen vain ja ainoastaan onnellinen heidän puolestaan mutta tuollaisissa tilanteissa juttu kääntyy harmittavan usein siihen että kaikilta lapsettomilta nuoriltapareilta aletaan kyselemään että "No jokos se teillekin kohta tulee lapsia..." ynnä muuta yhtä typerää. Emme ole kertoneet tahattomasta lapsettomuudesta kuin muutamalle tarkkaan valitulle ihmiselle, enkä halua jatkossakaan puhua asiasta muille. Mutta ennakkopeloista huolimatta kaikki menikin kyläillessä ihan kivuttomasti eikä kumpikaan raskautuneista ollut edes paikalla.

Sunnuntai-iltana sain hienosta tsemppauksestani johtuen Mieheltä ihanan jalkahieronnan johon itse yhdistin hieman jalkahoitoa. Ensin liotin jalkoja kuumassa vedessä johon lisäsin kylpysuolaa ja liotuksen jälkeen raspasin kantapäät. Liotuksen jälkeen ihana Mies hieroi jalkani perusteellisesti piparminttuöljyllä jonka jälkeen vielä liotin jalkojani hieman lämpimässä vedessä ja lopuksi rasvasin jalkapohjat.

Täksi aamuksi minulla oli varattuna varpaankynsien geelaus ja nyt on varpaissa hauska pinkki "ranskalainen manikyyri". Nauru

gel-toes.jpg

Kuvalainaus